Hírek, információk - ...:::Szécsisziget község honlapja:::...

Tartalomhoz ugrás

Nemzeti Földügyi Központ hirdetménye

Szervezetünk a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében, a Magyar Állam tulajdonában és az NFK tulajdonosi joggyakorlási körében álló, három hektárnál kisebb térmértékű földrészleteket tervez hirdetmény közzétételével értékesíteni.
admin | 2/3/2020

MEGHÍVÓ - Korszerű ismeretterjesztés

Mivel a számítógépek szinte bármire megtaníthatók, ezért az együttműködő közösségek belső (védett) információáramlásainak biztonságos megvalósítására is alkalmassá tehetők. Most első izben itt Zalaegerszegen mutatjuk be azokat az új fejlesztéseket, amelyekkel mindez bárki számára elérhetővé válhat.
admin | 25/9/2019

Szécsisziget új lehetőségeivel tízezer turistára számít

„Három hegyhát összeér, két folyó, versengve a völgybe ér. Ott élek én, én a szerencsés, a legendás völgy mélyén. Tündérszáj jár szájról-szájra, a boszorkány sem ritka. Tiéd lesz most minden. Egy csokorba kötve, hogy add szájról-szájra, része légy a legendáknak.” írja Lengyelné Csondor Katalin a Szülőföldem 2015-ben megjelent kötetében, amelyben Szécsisziget ősi történeteit meséli el úgy, ahogy a nagyszüleitől, szüleitől hallotta.
Győrffy István | 23/5/2019

Tájékoztató a nyári diákmunkáról

A 2013-2018-as évekhez hasonlóan a Pénzügyminisztérium koordinálása mellett a állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi/megyei kormányhivatalok és az állami foglalkoztatási szervként eljáró járási hivatalok megvalósításával "Nyári diákmunka 2019." elnevezéssel munkaerőpiaci programot indítunk.
admin | 13/5/2019

Idősek napja Szécsiszigeten

Szép számmal érkeztek helyi idősek a rendezvényre, ahol először a gyerekek adtak műsort. Ezután Nagy István polgármester köszöntötte a vendégeket, megemlékezett a falu fejlődéséről, és a felhívta a figyelmet, milyen fontos egymást megismerni, megérteni és a jót keresni a másikban.
Korosa Titanilla | 8/12/2018
© 2019 by Szécsisziget község.
Minden jog fenntartva!

Vissza a tartalomhoz