Idősek napja Szécsiszigeten

Jó hangulatban telt el szombaton az idősek számára szervezett ünepség a településen.

A helyi kastélyban tartották a szépkorúak köszöntését, melyen idén szép számmal vettek részt a helyi nyugdíjasok, közel 50-en érkeztek a számukra szervezett ünnepségre.

1

A kora délután kezdődő rendezvényen először Nagy István polgármester köszöntötte a szépkorú vendégeket, valamint ez alkalomból megemlékeztek az idősek világnapjáról is.

2

A polgármestert követően Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője osztotta meg gondolatait a résztvevőkkel. Mint mondta: az idősek élettapasztalata arra is szolgál, hogy azt továbbadják a következő generációnak. De – tette hozzá – szükség van arra is, hogy ilyen alkalmakkor megköszönjük a tőlük kapott segítséget.

3

Az ünnepségen a helyi gyerekek versekkel köszöntötték a nyugdíjasokat, majd a tornyiszentmiklósi Kerti Sándor Kulturális Egyesület énekkara szórakoztatta műsorával a vendégeket, később pedig operett slágerek is felcsendültek.

4

Komanova Tamara, Farsang Lajosné és Sós Ferencné, mögöttük Nagy István polgármester az idősek napi rendezvényen

A rendezvényen készített további fotók megtalálhatóak a Galéria menüben, valamint Nagy István polgármester beszéde a Letölthető dokumentumokból le lehet tölteni.

Korosa Titanilla (Zaol.hu)

Submit a Comment