Tájékoztatás

Tartalomhoz ugrás

Óvodai beíratás

TÁJÉKOZTATOM A TISZTELT SZÜLŐKET, HOGY A LOVÁSZI INTÉZMÉNYIRÁNYÍTÓ TÁRSULÁS ÁLTAL FENNTARTOTT LOVÁSZI ÓVODA SZÉKHELY INTÉZMÉNYÉBE 2023/2024-ES NEVELÉSI ÉVRE A GYERMEKEKET AZ ALÁBBI IDŐPONTOKBAN LEHET BEÍRATNI
admin | 21/3/2023

Kéménytüzek, és CO mérgezések megelőzése

Az elmúlt időszakban egyre emelkedik a kéménytüzek száma Zalában, ahol 2022-ben 117 lakástűz keletkezett.
Tűzeset során hárman vesztették életüket, közülük egy ember lakástűzben. A tűzoltók ezen kívül mintegy 48
esetben mutatták ki a szén-monoxid jelenlétét az ingatlanokban, s hatan szenvedtek szén-monoxid mérgezést.
admin | 26/1/2023

Tájékoztatás igazgatási szünet alatt a boncolás nélküli hamvasztás engedélyeztetéséről

A halottvizsgálatról és a halottakkal kapcsolatos eljárásról szóló 351/2013. (X. 4.) Korm. rendelet 40. § (6) bekezdésében foglaltak szerint természetes halál esetén, ha a holttest boncolására nem került sor, a holttest elhamvaszthatóságát a fővárosi és megyei kormányhivatal népegészségügyi
feladatkörében eljáró járási (fővárosi kerületi) hivatala engedélyezi.
admin | 14/12/2022

Téliesítés - állagvédelem

A téli időszak megkezdődése előtt a vízvezetékek és a vízmérők fagy elleni védelméről a Felhasználóknak kell gondoskodniuk! A nem megfelelő védelem miatt bekövetkezett vízmérő elfagyás, meghibásodás, a vízmérő hitelesítése, és az elfolyt víz költsége a Felhasználót terheli.
admin | 15/11/2020

Nemzeti Földügyi Központ hirdetménye

Szervezetünk a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében, a Magyar Állam tulajdonában és az NFK tulajdonosi joggyakorlási körében álló, három hektárnál kisebb térmértékű földrészleteket tervez hirdetmény közzétételével értékesíteni.
admin | 2/3/2020

MEGHÍVÓ - Korszerű ismeretterjesztés

Mivel a számítógépek szinte bármire megtaníthatók, ezért az együttműködő közösségek belső (védett) információáramlásainak biztonságos megvalósítására is alkalmassá tehetők. Most első izben itt Zalaegerszegen mutatjuk be azokat az új fejlesztéseket, amelyekkel mindez bárki számára elérhetővé válhat.
admin | 25/9/2019
Vissza a tartalomhoz